Cornuri cu rahat

de Bunica in Dulciuri, 9 Apr 2009 | 10577 vizualizari

 

Cornuri pufoase si gustoase pentru adulti si copii. Umplutura poate fi ,dupa preferinta cu: branza, gem, rahat sau marmelada.

 

INGREDIENTE

  • 500ml. lapte,
  • 8-10linguri zahar,
  • 4 linguri de margarina
  • un cubulet de drojdie,
  • arome,
  • faina cat cuprinde (pentru o coca potrivit de tare).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu rahat:

Se framanta si se lasa la dospit 1 ora. Se imparte coca in 4, iar fiecare parte se intinde cu sucitorul, daca se poate sub forma rotunda. Se taie in 8 triunghiuri, se pune umplutura, se pun in tava si de pun la copt la foc potrivit. Daca vreti sa fie mai aspectuase le ungeti cu ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu rahat